NIŠTA SE NIJE PROMIJENILO...

Izazovu nije odolio ni Novak Đoković; svojom objavom do suza je nasmijao obožavatelje

18.01.2019 u 11:06

Bionic
Reading

Posljednjih dana društvene mreže preplavile su fotografije poznatih osoba koje su prihvatile izazov pod nazivom #10YearChallenge, i objavili kako su izgledali prije točno deset godina. Izazov nije želio propustiti niti trenutno najbolji tenisač svijeta koji niti ovoga puta nije propustio pokazati svoju duhovitu stranu

Na terenu veliki profesionalac, jedan od najboljih tenisača svih vremena Novak Đoković nikada nije krio da je uvijek spreman za šalu, bilo na svoj ili tuđi račun. Svojim dosjetkama i podvalama oduševljava sve, a sada je do suza nasmijao gotovo 5 milijuna obožavatelja koji ga vjerno prate na njegovom Instagram profilu.

Naime, Novak Đoković odlučio je prihvatiti #10YearChallenge, izazov koji je posljednjih dana zaludio cijeli svijet, osobito slavne osobe, koje ne prestaje objavljivati fotografije stare deset godina. Za njima se poveo i Đoković koji je objavio fotografiju na kojoj u crnim kupaćim gaćicama hoda modnom pistom, kada su ga jednom prilikom angažirali kao manekena, dok je na drugoj fotografiji snimljen tijekom trčanja, također u kupaćim gaćicama.

Iako inače ne trči u kupaćim gaćicama, objasnio je kako je riječ o izgubljenoj okladi od brata, koji se jasno vidi na fotografiji iza njega kako 'umire' od smijeha dok ga prati na biciklu i snima mobitelom kao dokaz.

  • +11
Novak Đoković Izvor: Profimedia / Autor: N.N.