STIŽE U OŽUJKU

Izašao je trailer za drugu sezonu Netflixove hit serije: 'Bridgerton' donosi još više skandala, seksa i romansi

15.02.2022 u 12:31

Bionic
Reading

Netflix je napokon pustio trailer za drugu sezonu 'Bridgertona', serije koja je osvojila gledatelje ali ne i kritiku. Nova sezona 'Bridgertona' premijerno će biti prikazana 25. ožujka

U traileru možemo vidjeti dugo očekivanu romansu između Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) i novog lika Kate Sharme (Simone Ashley), koja će očito biti središnji dio sezone, a tu je naravno i Lady Whistledow, anonimna kroničarka tračeva za koju je u posljednjoj epizodi prve sezone otkriveno kako se radi o Penelope Featherington (Nicola Coughlan).

'Najdraži čitatelju, jesam li ti nedostajala? Dok su članovi našeg društva dovodili u pitanje moj identitet i sredstva, ova autorica je radila samo jednu stvar. Brusila svoje vještine. Ne, još bolje! Oštrila sam svoje noževe. Za sve vas', govori Lady Whistledow u traileru druge sezone.

A o čemu se radi u novoj sezoni? Potaknut dužnošću da sačuva obiteljsko ime, Anthony kreće u potragu za budućom suprugom, no budući da ima gotovo nemoguće standarde čini se da će potraga biti uzaludna – sve dok Kate (Simone Ashley) i njezina mlađa sestra Edwina (Charithra Chandran) Sharma ne stignu iz Indije. Kad se Anthony počne udvarati Edwini, Kate otkriva pravu prirodu njegovih namjera. Naime, prava ljubavna veza nije visoko na njegovoj listi prioriteta pa ona odluči učiniti sve što je u njezinoj moći da spriječi taj brak. No kako to obično biva u ljubićima, pritom Kate i Anthonyja verbalni sparing mečevi samo zbližavaju, što komplicira stvari s obje strane. Featheringtonovi moraju poželjeti dobrodošlicu najnovijem nasljedniku na svom imanju, dok Penelope (Nicola Coughlan nastavlja čuvati svoju najdublju tajnu i od ljudi koji su joj najbliži.

Bridgerton, 2. sezona Izvor: Društvene mreže / Autor: Netflix

Netflix je prošle godine objavio da zvijezda prve sezone Regé-Jean Page, koji je glumio Simona Basseta, vojvodu od Hastingsa, napušta seriju. No to i nije čudno kad se zna da se u seriji ljubića Julije Quinn 'Bridgerton', prema kojoj je snimljena serija u radionici megauspješne producentice Shonde Rhimes ('Skandal', 'Inventing Anna'), svaka knjiga usredotočuje na drugi par. Tako da očito možemo očekivati još barem šest sezona.

Rhimes je u studenom za Variety rekla kako želi da Simon i Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor) žive sretno do kraja života. Međutim, priznala je kako je, nakon negodovanja javnosti zbog njegovog odlaska, pitala Pagea želi li se vratiti kao gost, kao što će se Dynevor vratiti nakratko u drugoj sezoni. Otkrila je da joj je Page na to rekao: 'Potpisao sam za snimanje ove jedne divne priče, ove zatvorene priče. Ja sam gotov s tim!'

  • +7
Bridgerton, 2. sezona Izvor: Netflix / Autor: LIAM DANIEL/NETFLIX

'On je sada ogromna zvijezda. Kao što volim reći, ideja da imamo lik Regéa negdje u pozadini nema mi nikakvog smisla', rekla je Rhimes.

Dodala je i kako očekuje da će 'Bridgerton' trajati godinama: 'Postoji osam braće i sestara Bridgertona, a što se mene tiče, postoji osam sezona 'Bridgertona', a možda i više'.