LIJEPA PODUzETNICA

Izabel Kovačić otkrila svoju slabu točku: 'Dala bih im sve, dala bih im dušu...'

19.03.2019 u 09:57

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Matea Kovačića boravila je u Hrvatskoj proteklog vikenda, i to na Sajmu za mame i djecu. Izabel Kovačić, koju su engleski mediji prozvali 'kraljicom Londona' u Zagrebu je boravila kako bi predstavila svoj modni brend eko odjeće i obuće za djecu kojeg vodi sa sestrom Ivanom

Izabel Kovačić je ispričala kako ona i sestra nisu bile tipične djevojčice. 'Nismo nikad bile za oblačenje i to. Mama nas je uvijek tjerala, pa nas je sređivala za ručkove i mise, ali da bi mi same od sebe, nismo. Mi smo kao djeca bile s loptom i sa skateboardom', prisjetila se za IN Magazin Nove TV.

Sa sestrom Ivanom, koja živi Švicarskoj, gdje su obje rođene, Izabel je još od djetinjstva sanjala o zajedničkom poslu pa su pokrenule liniju odjeće za djecu, koja je 100 posto organska i ne sadrži umjetna bojila, a osim materijalima, pozornost je posvećena i dizajnu.

'Ne mogu zamisliti boljeg poslovnog partnera, ona mi je najdraža osoba na svijetu, s njom sam odrasla, prošla sve. Naravno da se posvađamo, ali uvijek sve završi na pozitivno', otkrila je Izabel. Jednom mjesečno obitelj se nađe na okupu, a Izabel je jako vezana uz svoje nećakinje.

'Slaba sam na djecu. Dala bih im sve, dala bih im dušu', priznala je.

Ljubav prema djeci bila je razlog da Mateo i Izabel Kovačić pokrenu humanitarnu zakladu, pa tako Senzorno Integracijski Laboratorij već više od godinu dana pomaže djeci s poremećajima u psihomotornom razvoju.

View this post on Instagram

mi marido <3

A post shared by Izabel Kovačić (@izabelandrijanic) on

  • +8
Izabel Kovačić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram