MAMIN ANĐEO

Prva zajednička fotografija: Sinčić Ivan u naručju ponosne novopečene mame Izabel Kovačić

14.11.2020 u 20:36

Bionic
Reading

Poduzetnica i supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića objavila je u subotu prvu fotografiju sa sinčićim kojega je rodila prije nešto više od mjesec dana ru zagrebačkoj Petrovoj bolnici

Lijepa supruga osvajača srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji na fotografiji Ivana drži u naručju, a kako doživljava svoju bebicu nije objašnjavala riječima, nego emotikonom anđela.

I dok se na fotografiji Ivanu nazire tek glavica, Izabel je još jednom pokazala svoju zavidnu figuru koju je stesala nakon poroda u rekordnom vremenu.

Izabel je vješto skrivala trudnoću, a svoje prvo dijete rodila je u velikoj tajnosti. Da je sa suprugom Mateom Kovačićem dobila sina doznalo se tek dan nakon poroda.

I o imenu dječaka znalo se samo da je tradicionalno kršćansko, ali je je ubrzo otkriveno u čestitci na službenom Instagram profilu Lunilou brenda, čiji su osnivač Izabel Kovačić i njezina sestra Ivana.

'Dobrodošao u našu Lunilou obitelj bebo Ivane!', objavljeno je na Lunilou profilu, nakon čega je napisan i citat iz Biblije, a u kojem stoji: 'Prekrasno si stvoren, nježno voljen i dragocjen u Njegovu pogledu (Psalam, 139)'.