sve joj super pristaje

Izabel Kovačić navikli smo gledati u ženstvenim izdanjima, a sad je pokazala odličan sportski outfit

29.09.2021 u 12:53

Bionic
Reading

Suprugu Matea Kovačića i uspješnu poduzetnicu mnogi nazivaju 'kraljicom stila', a mnogi je simpatiziraju zbog šarma i što sjajno spaja dizajnerske i high street komade. Posljednjih godina stil Izabel Kovačić baziran je na minimalističkoj paleti boja i jednostavnim, udobnim kombinacijama, no u military izdanju još je nismo vidjeli

Na posljednjim fotografijama koje je objavila na Instagramu vlasnica modnog brenda Lunilou mnoge je iznenadila pozirajući u cargo, vojničkim hlačama i bijeloj bijelom topić te crnom puloveru kojeg je zavezala oko ramena.

Tu modnu kombinaciju lijepa Izabel Kovačić upotpunila je maslinasto zelenom šiltericom (koje često fura), crnom torbicom slouchy oblika brenda Bottega Veneta, za kojom luduju trendseterice, te čizmama gumenih potplata također s potpisom te talijanske modne kuće.

U Instagram storyju Izabel je pratiteljima pokazala i prizor koji topi srca. Kratkom video snimkom zabilježila je prve korake sinčića Ivana koji će idućeg mjeseca proslaviti svoj prvi rođendan.

Podsjetimo, malenog je rodila carskim rezom u zagrebačkom Petrovoj bolnici. Sredinom srpnja su ga krstili, a krsni kum mu je bio kolega i prijatelj Matea Kovačića, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić. Mateo je u opisu serije objavljenih fotografija otkrio lokaciju i obznanio da je krštenje bilo u Zadru.

  • +15
Lunilou kolekcija Izvor: Promo fotografije / Autor: Sanja Jagatić
Izabel Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Pixxmixx/Pixathlon / Sipa Press / Profimedia