daleko od ZAGREBA

Ornela Vištica blagdane provodi na mjestu koje oduzima dah

08.04.2023 u 09:50

Bionic
Reading

Domaća glumica posljednjih dana javlja se svojim prijateljima i fanovima s putovanja gdje puni baterije za predstojeće projekte. Uskrs će proslaviti na egzotičnoj destinaciji

'Baviti se kulturom, uz aktivno participiranje za mene znači i putovanje, upoznavanje ostalih kultura, uključuje to i daleka i manje daleka putovanja kao i upoznavanje sličnih i potpuno različitih kultura. Kultura nam pomaže kako bismo istaknuli svoju prepoznatljivost i poštovali svaku sličnost i različitost. Pomaže kako bismo mogli razgovarati i voditi dijaloge na svjetskim pozornicama. Pozornicama koje čine ljudi, javila se Ornela Vištica prije nekoliko dana iz Dubaia.

U objavi je istaknula da bi fotografije zabilježene u Ujedinjenim Arapskim Emiratima nazvala 'od deve do Muzeja budućnosti koji se nalazi u Dubaiu', kojeg je također pokazala na Facebooku.

🤎🐫Ono što čini pustinju lijepom Je saznanje da se u njoj negdje krije izvor🤎🐫

Objavljuje Ornela VisticaUtorak, 4. travnja 2023.

Nakon toga javila se s pješćane plaže i označila da se nalazi na aIndijskom oceanu. Dobro raspoložena Mostarka pozirala je odjevena u šareni pareo kojeg je uparila s torbom i maramom u kosi. 'Ocean je ogledalo koje odražava svijet'

The ocean is a mirror reflecting the world🪸☀️🐠🐬🐚

Objavljuje Ornela VisticaSrijeda, 5. travnja 2023.

Osim toga svima je pokazala i brojne fotografije tamošnje prirode (najviše palmi i cvijeća) koja ju je nesumljivo očarala.

  • +5
Ornela Vištica Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL