Zabavna i zaigrana

Iz kupaćeg na skije: Domenica se javila sa zimovanja

28.02.2024 u 12:44

Bionic
Reading

Naša pjevačica nedavno je pobjegla je od zime u toplije krajeve te je boravila u Dubaiju, a sad se javila iz snijegom pokrivenog kraja pozirajući svoj skijaški outfit

U pauzama svojih glazbenih obaveza Domenica Žuvela putuje, a da na snijegu jednako uživa kao na plaži, pokazuje njezina zadnja objava na TikTiku. Ondje se javila izvodeći plesne pokrete i pjeva 'Let It Go' skladbu iz Disneyevog crtića 'Frozen'.

'Elsa vam salje puno pozdrava', poručila je Korčulanka. Nije otkrila gdje je video nastao, ali se pretpostavlja da je ondje u većem društvu. Jedne od njezinih najboljih prijateljica su Mia Dimšić i Hana Huljić Grašo. Domenica je svojedobno opisala kako se zbližila s najmlađom članicom glazbene obitelji Huljić.

Upoznale su se na Akademiji, a kako su dosta predavanja imale skupa, od početka su 'kliknule'. Rekla je da smatra da su slične osobe u razmišljanjima, pogledima, a kako se bave i sličnim poslom, 'uvijek imaju o nečemu razglabati'. S Hanom, priznala je, može neprestano biti danima i mjesecima i uvijek će imati o čemu pričati, što je za nju 'pravi dokaz prijateljstva'.

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju