kao jaje jajetu su

Domenica se pohvalila zgodnom sestrom, a pokazala je i brata

30.01.2024 u 09:11

Bionic
Reading

Svugdje je lijepo ali kod kuće je najljepše. Tako se upravo osjeća i naša pjevačica u svojoj Veloj Luci gdje dane provodi uživajući u šetnjama i druženju s obitelji

Domenica Žuvela od svoje četrnaeste godine ne živi na 'škoju' - prvo se školovala u Dubrovniku, pa je studirala u Splitu, pa svaki slobodan trenutak koristi za odlazak doma. Prije koji dan je pratitelje na društvenim mrežama uvela u svoj privatni život.

Među ostalim je pokazala kako se izrađuju domaći njoki u njezinom domu, a sad ih je odlučila upoznati s nekim članovima svoje obitelji. Najmlađa uzdanica glazbene obitelji Huljić snimila je simpatičan video o sestrinskim odnosima. 'Mi smo sestre, možemo biti najbolje ili najgore prijateljice, ovisno o potrebi', našalila se njezina sestra Linda.

Osim sestre koja joj jako nalikuje, ima i brata Luku. 'Svi smo u điru', opisala je fotografiju svog brace koji je pozirao s njihovim kućnim ljubimcima u parku.

Podsjetimo, pjevačica je od mame Romane, zaposlene u banci, naslijedila je pjevački talent. Mamu je Domenica kao dijete pratila po gažama po otoku vikendom, pjevušila zajedno s njom, pa i sama pjevala u bendovima. Otac Lindo je pomorac.

besprijekorna figura

Zavodljiva Domenica: Njezine najnovije fotografije u kreacijama Matije Vuice ostavljaju bez daha

Pogledaj galeriju