GLAM KREACIJe

Ivica Skoko u Istri u 'Rovinj Art&More' održao modnu reviju na kojoj su bile mnoge poznate dame

23.08.2021 u 15:04

Bionic
Reading

Treće festivalsko izdanje 'Rovinj Art&More', dokazalo je da umjetnost okuplja i na vrlo poseban način spaja sve zaljubljenike u glazbu, pokret, scenu. Ronald Braus, inače direktor Festivala, zaslužan je za spektakularnu večer prepunu emocija, a bogat sadržaj održan pod zvijezdama, oduševio je prisutne. Modna revija i izlazak manekenki u večernjim haljinama koje je dizajnirao jedan od naših najpopularnijih kreatora Ivica Skoko uz poznate modele predvođenje Zvončicom Vucković i Danijelom Gračan bio je posebna poslastica večeri

Rovinj ovaj događaj pamti i pod nazivom 'Ronald Braus i gosti', na kojemu su i prethodnih godina, gostovale brojne poznate osobe, stoji u priopćenju. Našem dizajneru Ivici Skoki, čiji je brend specijaliziran za svečane haljine i vjenčanice je ovo druga suradnja s festivalom i očito je da će postati tradicija.

  • +13
Revija Ivice Skoke Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

Njegove haljine obožavaju domaće, ali i svjetski poznate dame, a reviju je pratila i njegova prijateljica, glumica Ankica Dobrić u društvo psa Mare.

Publiku je svojom izvedbom oduševila sopranistica Barbara Suhodolčan izborom arija iz opereta i mjuzikla, glumac Rade Radolović s izvedbom jednog ulomka iz predstvave Furbačuna 2, kao i mladi makedonski pjevač David Temelkov uz pratnju orkestra predvođenog Darijanom Ivezićem.

'Kolekciju koju smo prezentirali je i dalje u maniri brenda odnosno glorificiramo ženu i njenu siluetu u stilu 50tih godina koja nam je vječna inspiracija.

Kolekcija je satkana od maksi i midi haljina od raskošnih čipki, te uskih jednostavnih haljina od čipki ručno dorađivani', pojasnio je dizajner.