nesvakidašnjI DUET

Novo iznenađenje za publiku: Tereza Kesovija ima pjesmu s Letom 3

22.01.2020 u 13:03

Bionic
Reading

Nakon pomalo neobične suradnje sa Sinišom Vucom na pjesmi 'Golub Vaso', obradi popularne glazbeno scenske atrakcije iz Rijeke, Let 3 je ponovo razveselio svoje slušateljstvo. Napravili su novu verziju još jedne svoje skladbe, a u njoj je sudjelovala pjevačka legenda, Tereza Kesovija

'Sam u vodi' je uspješnica Leta 3 objavljena davne 1989. na njihovom mitskom albumu 'Two dogs funcking', a sada su napravili novu obradu koju su realizirali s divom naše glazbene scene Terezom Kesovijom.

Njezin specifičan glas i izričaj savršeno su se uklopili uz Prljin vokal te uz nove aranžmane stvorili moćnu pjesmu od koje vas cijelim tijelom prolaze trnci i koju ćete, bez imalo sumnje, slušati na repeat, stoji u najavi diskografske kuće Dallas Records.

'Kada sam bio mali padao sam u nesvijest kad je pjevala, kad udahne osvoji cijeli svijet pa sam često maštao o suradnji i uvijek mislio da je to nemoguće. Tereza je nevjerojatna jaka osoba koja ima ogromnu energiju, fenomenalan glas, očito zato može otpjevati ovu zahtjevnu pjesmu koja traje 10 minuta u kojoj se nježno pjeva i neljudski urliče... Uz Prlju to može samo Tereza!', izjavio je kaže Damir Martinović Mrle, a Zoran Prodanović Prlja je poručio: 'Ona je kao osoba, dama i umjetnica jedinstvena pojava. Malo je ljudi s takvom količinom energije. Moj bonton mi nalaže da ne spominjem njezinu dob, ali pored velike Tereze u studiju sam se osjećao kao pučkoškolac, doslovno su mi se gaće tresle. Ta žena je zemljotres. Sretan sam i ponosan što sam dobio priliku s takvom veličinom dijeliti mikrofon i pjesmu'.

Izvor: Društvene mreže

'Ovo je bilo jedno sasvim novo iskustvo a dečkima iz Leta 3 šaljem svu svoju ljubav. Uključite svoje radio prijemnike u i zabavite se kao što smo se i mi zabavljali snimajući i družeći se', pohvalila se na svom Instagram profilu i Tereza Kesovija. Pjevačkoj divi to je samo jedan u nizu dueta, do sada ih je otpjevala s Kemalom Montenom, Jacquesom Houdekom, Duškom Lokinom, grupom Mayales.

Tereza Kesovija ranije je pokazivala svoju otkačenost i otvorenost za novo i drukčije. Tako se svojedobno za snimanje emisije Roberta Knjaza u 'Najvećim hrvatskim misterijima' pretvorila u pankericu. Da bi prošla 'inicijaciju', morala je nešto ukrasti iz Konzuma. Skvoterima je dala perilicu rublja. Na kraju je zapjevala, ali prvo je morala promijeniti frizuru.

'Cura i dečko napravili su mi irokezu za nastup na Ideš festivalu. To je bila mala irokeza, samo od šiški, jer mi je otraga kosa preduga', izjavila je tada slavna pjevačica.

Izvor: Društvene mreže