u zadnji čas

Ivanka Mazurkijević i Mrle ponovno su morali otkazati vjenčanje: Pjevačica je otkrila da je pozitivna na koronavirus

03.09.2021 u 21:50

Bionic
Reading

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle odlučili su ozakoniti svoju ljubav nakon desetak godina veze no to im nikako ne polazi za rukom. Nakon nekoliko otkazivanja, par se trebao vjenčati ovog vikenda. No, veliki dan bili su prisiljeni i ovoga puta odgoditi i to dan uoči vjenčanja

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle ponovno su morali otkazali vjenčanje. Naime, dan uoči vjenčanja Ivanka je otkrila kako je pozitivna na koronavirus. 'Kasno poslijepodne mišići su me počeli boljeti, svladao me veliki umor i osjećala sam se jako loše. Otišla sam kod doktora, a on me poslao na testiranje te je ubrzo stigao rezultat. Pozitivna sam', ispričala je Ivanka u razgovoru za Gloria.hr.

Srećom, Mrle i njihova kćer Eva su dobro. Vjenčanje su ponovno odgodili, a kako piše Gloria.hr, Ivanki je sada najbitnije zdravlje, a kada sve bude u redu svadbeni plan će se nastaviti.

Ivanka Mazurkijević i Mrle odlučili su ozakoniti svoju ljubav nakon desetak godina veze. Zbog epidemiološke situacije, vjenčanje su nekoliko puta otkazivali, ali od ulaska u bračnu luku nisu odustali. U bračnu luku trebali su uploviti ovog vikenda, točnije 4. rujna, no sada su planove opet morali otkazati.

Podsjetimo, domaći ljubavno-estradni par trebao se vjenčati usred morskog plavetnila, točnije na bajkovitom hrvatskom otočiću San Marino pored Novog Vinodolskog. Sudbonosno 'da' trebali su izgovoriti pred nešto više od 100 uzvanika, a za kuma je odabran Prlja.

Za svadbenu svečanost par koji je u glazbenom svijetu poznat pod imenom Mr.Lee & IvaneSky, na otočiću su spremali pravi glazbeno-scenski spektakl. 'Sviramo mi, pa malo svira LET 3 i to je u biti ista ekipa, ista postava, možda i Stampedo... Bit će jedan ogroman stol za kojim ćemo mi sjediti i jesti i piti, a za tim stolom će se i pjevati, svirati, snimati...', rekla je Ivanka za IN magazin prije planiranog vjenčanja.