SVADBENA ZVONA

Ivanka i Mrle otkrili sve detalje oko vjenčanja: Nakon nekoliko odgoda konačno poznati datum i mjesto

05.08.2021 u 20:40

Bionic
Reading

Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle odlučili su ozakoniti svoju ljubav nakon desetak godina veze. Zbog epidemiološke situacije, vjenčanje su nekoliko puta otkazivali, ali od ulaska u bračnu luku nisu odustali

Domaći ljubavno-estradni par odlučio se vjenčati usred morskog plavetnila pa će tako Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle svoje sudbonosno 'da' ' još ovog ljeta na bajkovitom hrvatskom otočiću San Marino pored Novog Vinodolskog, ekskluzivno su otkrili IN magazin.

'4. rujna na otoku San Marinu. Prlja će biti kum. To je blizu Novog Vinodolskog, cijeli otok će biti naš i pozvat ćemo ljudi onoliko koliko stane, to je jedno 100-200 ljudi, jednostavno ne stane, otočić je mali, presladak... Mislim da ćemo ići svi s tim nekim jahtama, brodovima ili plivanjem, ali plivajući malo teže, tako da se ide samo brodovima i jahtama na otok', otkrili su u emisiji. No dogodi li se da Stožer opet postroži epidemiološke mjere, na vjenčanje su, kažu, spremni doći i na druge načine jer otkazivanje ovog puta ne dolazi u obzir.

'Sad idemo. Ja idem na taj otok i ne može mi nitko, mi idemo tamo, koga puste, koga ne, neka nas hvataju. Ja ću plivati do tamo ako mi zabrane gliser tako da mislim da će ovaj put biti rat', odlučni su u odluci da konačno ozakone svoju vezu.

Ovaj budući bračni par, koji je u glazbenom svijetu poznat pod imenom Mr.Lee & IvaneSky, na otočiću sprema i glazbeno-scenski spektakl.

'Sviramo mi, pa malo svira LET 3 i to je u biti ista ekipa, ista postava, možda i Stampedo... Bit će jedan ogroman stol za kojim ćemo mi sjediti i jesti i piti, a za tim stolom će se i pjevati, svirati, snimati...', objasnila je Ivanka.

No na koji će pak način jedan drugome zakleti na vječnu ljubav, žele zadržati samo za sebe, ali nema sumnje da će biti u samo njima svojstvenom stilu. 'To će biti tajna, to je taj tajanstveni trenutak, nitko ne zna . To ćemo snimiti, pa ćemo vidjeti što će biti. Možda netko kaže i ne', našalio se par koji je u IN magazinu otkrio i kakav će biti dress code za uzvanike.

'Svi u bijelom moraju biti, i moraju imati bijele čarape, i ovakve nekakve sandalice, papučice, ali obavezno bijele čarape', rekla je pjevačica, koja još nije odlučila u kojoj će odjevnoj kombinaciji izreći sudbonosno da.

'Nemam pojma, rekli su da će mi nešto nabaviti, hoće li to biti klasično, ne vjerujem. Ja imam od mame jednu Jacque O, isto je bijela, mama sašila sebi prije 50 godina", rekla je buduća mladenka.