OMILJENI DOMAĆI PAR

Ivaniševići su opet na putovanju, a Nives se pohvalila novim zajedničkim fotografijama uz simpatičnu poruku: 'Nemamo nikad normalnu'

07.12.2021 u 10:03

Bionic
Reading

Vrijeme rezervirano samo za njih. Tako bi se mogle opisati najnovije fotografije našeg nekadašnjeg teniskog asa Gorana Ivaniševića i njegove supruge, radijske voditeljice Nives. Domaći par već nekoliko dana uživa u Veneciji

Nives Ivanišević pratiteljima se javila s dvije fotografije na kojoj pozira sa suprugom Goranom na venecijanskom mostiću uz simpatičnu poruku: 'Nemamo nikad normalnu'.

Kako nemaju običaj često objavljivati zajedničke fotografije na društvenim mrežama svaki put kada to naprave, razvesele one koji ih prate.

Inače, Nives je nedavno pokazala kako izgledaju pripreme za Advent u Zagrebu, na Europskom trgu. Na fotografiji se moglo vidjeti kako su svoju terasu okitili lampicama.

Podsjetimo, par se vjenčao na tajnoj ceremoniji 2017. godine, a godinu kasnije kao kruna ljubavi rodio im se sin Oliver. Radijskoj voditeljici to je bilo prvo dijete, dok umirovljeni tenisač iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber i sina Emanuela.

  • +6
Nives Ivanišević Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL