ISKRENi INTERVJU

Ivana Trump: 'Bez mene, Donald ne bi bio ovo što je danas'

09.10.2017 u 13:53

Bionic
Reading

Iako su se rastali prije 25 godina, kada ju je prevario s Marlom Maples, Ivana i Donald Trump i dalje su u više nego dobrim odnosima, a telefonski razgovaraju najmanje jednom tjedno. Bivša supruga američkog predsjednika u televizijskom intervjuu otkrila je neke javnosti nepoznate detalje

U televizijskom intervjuu za CBS News, za emisiju 'Sunday Morning' voditelja Jima Axelroda, bivša, prva supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, Ivana Trump, otkrila je neke do sada nepoznate detalje. Između ostaloga, rekla je kako 'on ne bi bio ono što je danas da nije bilo nje'.

Ivana Trump o Donaldu Trumpu Autor: Youtube

Ivana i Donald Trump rastali su se prije 25 godina, a 68-godišnja Čehinja rekla je kako je izuzetno ponosna na to kako su se njihova djeca, Donald Jr., Eric i Ivanka, snašli tijekom očeve predsjedničke kampanje jer su, kako je istaknula, vrlo inteligentni.

Upravo promatranje djece tijekom predsjedničke kampanje inspiriralo ju je da napiše novu knjigu - 'Raising Trump'.

Sama Ivana Trump rođena je i odrasla u tadašnjoj Čehoslovačkoj, za Trumpa se udala 1977. godine i s njim bila od samih početaka njegova poslovnog uzleta. Rastali su se 1992., nakon što se doznalo da ju vara s Marlom Maples, koja mu je kasnije postala druga supruga i majka njegove kćeri Tiffany.

Nakon razvoda Ivana se još dva puta udavala i razvodila, a ono što joj je ostalo od suživota s Trumpom lagodan je život.

'O njoj ne želim govoriti. Ona nije postigla ništa u životu', u kratkim je crtama opisala ženu zbog koje ju je Trump ostavio, ne želeći je imenovati, no s njegovom trećom suprugom - Melanijom Trump - ima sasvim drugačiji odnos.

'Melania i ja se dobro slažemo', rekla je, a na upit voditelja kako to da je s njom u dobrim odnosima, ali ne i s Marlom Maples, Ivana Trump je priznala: 'Prva je nitko i ništa, a druga je prva dama.'

  • +6
Ivana Trump uveličala Beach Polo turnir u Rovinju Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoić/PIXSELL

Kako je otkrila, s bivšim suprugom i dalje se redovito čuje, barem jednom tjedno, i podržava ga u svemu, a ona ga je i nagovorila da otvori profil na Twitteru.

'Rekla sam mu: 'Moraš razmisliti o tome da se priključiš Twitteru. To je nova tehnologija. Ako želiš da tvoje riječi stignu do svih, a da ne moraš davati intervjue The New York Timesu, koji će izokrenuti svaku tvoju riječ, ovo je jedini ispravan način.'

Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz priču o Trumpu, Ivana je otkrila kako joj je predsjednik ponudio da bude ambasadorica u rodnoj Češkoj, no ona je to odbila.

'Donald mi je rekao: 'Ivana, ako hoćeš, ja ti ga dajem.' No ja volim svoju slobodu. Volim raditi ono što ja želim raditi, odlaziti kamo hoću i s kim hoću, a to si mogu i priuštiti. A i zašto bih se odrekla Miamija zimi ili Saint-Tropeza ljeti, kao i proljeća i jeseni u New Yorku? Pa ja imam savršen život.'