ovo se rijetko viđa

Ivana Paradžiković uskočila u kupaći kostim i pokazala zavidnu liniju, a Matija Vuica joj poručila: 'Wow, pa ti goriš'

28.06.2021 u 12:39

Bionic
Reading

TV voditeljica Ivana Paradžiković ovih dana puni baterije u morskim krajevima. Svojim sljedbenicima na Instagramu se javila s videom u kojem je možemo vidjeti u crnom jednodijelnom kupaćem kostimu na svjetioniku dok je snima dron

Neki od pratitelja su joj poručili da su je pokušali zumirati, ali da je dron 'pobjegao'. Bilo je i onih koj su se našalili da je 'mučki provokator', a brojni drugi su joj poželjeli dobar, zasluženi odmor na Dugom otoku gdje se Ivana Paradžiković skrasila.

Javila joj se i Matija Vuica. 'Jao, divno, a ti goriš', poručuje modna dizajnerica pored fotografije koju je Ivana Paradžiković opisala: 'Uvijek po suncu biram smjer'.

Podsjetimo, po odlasku s Nove TV gdje je dugi niz godina bila zaštitno lice, uspješno je magistrirala na Sveučilištu Sjever u Varaždinu, smjer odnosi s javnošću, a ubrzo nakon toga je po prvi put nastupila u javnosti te se pojavila u ulozi moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?'.

U ranijem razgovoru za tportal je pričala o tome kako voli provoditi slobodno vrijeme. 'Često sam na putovanjima s prijateljicama. Imam super ekipu s kojom volim posvuda putovati. Volim filmove, obožavam glazbu. Prijatelji i društveni život. Kaže se da si bogat onoliko koliko prijatelja imaš. Po tome sam ja milijunašica, čovječe! Imam baš puno pravih prijatelja', pohvalila se tada.

Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL