nove poslovne pobjede

Ivana Paradžiković obavila svoj prvi angažman nakon odlaska iz 'Provjerenog'

15.06.2021 u 14:21

Bionic
Reading

Početkom svibnja mnogi su ostali šokirani kad su čuli da je zaštitno lice Nove TV Ivana Paradžiković prioopćila da je njezin radni odnos na Novoj TV završio nakon dugih 15 godina. Javnost nije prestala nagađati zašto je voditeljica i urednica popularnog 'Provjerenog' – napustila emisiju i televiziju koja je upravo pod njezinom palicom postala prepoznatljiva. Ona je, čini se, već krenula dalje u druge poslovne avanture

U utorak je Ivana Paradžiković odradila svoj prvi javni nastup nakon odlaska s Nove TV. Uspješno i profesionalno je obavila ulogu moderatorice na panelu 'Turistička sezona: Hot or Not? Pogled izvana - kako sezonu vide diplomati i strani blogeri?' koji se održao u organizaciji Verna.

Bivša urednica i voditeljica emisije 'Provjereno' nedavno se na društvenoj mreži pohvalila kako je diplomirala je na Sveučilištu Sjever u Koprivnici na koji se 2016. se prebacila sa Fakulteta političkih znanosti. Kako se čini u objavi, studirala je Odnose s javnošću.

Nakon toga, prošlog tjedna, viđena je na promociji nove linije beauty proizvoda Hippy Gardena u hotelu Esplanade gdje se u dobrom raspoloženju družila s uzvanicima.

Podsjetimo, posljednje 'Provjereno' koje se emitiralo pod njenom palicom prikazano je 15. travnja. Emisiju nije vodila posljednja tri tjedna, a umjesto nje voditeljsku palicu preuzela je dugogodišnja novinarka Ema Branica.

Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL