ODUZIMA DAH

Ivana Paradžiković okupana suncem u ljetnom izdanju pita se gdje sad

31.10.2021 u 21:01

Bionic
Reading

Dan uoči Svih svetih lijepa voditeljica Ivana Paradžiković u topiću bez rukava sjedi na biciklu bez pola prednje vilice i pita se gdje sad. Priznajte, ne zvuči dobro

No, razloga za brigu nema, jer osmijeh je na licu, a kako i sama napominje, to je dobar znak.

'30 km đir. Gdje sad?', pita se Ivana dok sjedi na biciklu na pješčanoj plaži uz putokaze koji nude opcije od Bora Bore, preko Mostara do Sarajeva, a i šire.

Znalci među Ivaninim pratiteljima prepoznali su odmah ušće Neretve, inače raj za kitesurfere koji su zbog očito 'lošeg' sunčanog vremena u nedjelju preskočili svoju omiljenu aktivnost.

No, zato je dan kao stvoren za bicikliranje, u kojem je uživala i lijepa voditeljica, i pokupila brojne pohvale svojih obožavatelja, što za izgled što za znanje uživanja u životu.

'Pa čovječe vi ste više u Dolini od nas što smo se dolje rodili', poručila je Ivani jedna Neretljanka.

  • +7
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL

Sredinom rujna Ivana je podijelila fotografiju svojih stopala na mjestu s kojeg se skače u Neretvu uz pitanje 'Šta misliš, usudim li se?'.

Odgovorila je sutradan kratkom video snimkom svog skoka i objašnjenjem: 'Samo stisneš zube i skočiš. Jednostavno. Nema tu neke filozofije'.

Nego, ako se još češkate po glavi dok zurite u prednju vilicu Ivaninog bicikla, ne brinite. Nije jednostavno stisnula zube i skočila s neke stjenčuge.

Za rješenje misterija ukucajte u tražilicu 'Cannondale lefty'.