UŽIVA U ŽIVOTU

Nova avantura Ivane Paradžiković, evo kamo je sada otputovala

27.09.2021 u 09:21

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica, urednica i novinarka ovog se ljeta nauživala u odmoru, što na otocima, što na obali, a dolaskom jeseni vratila se svojim obavezama. Već nekoliko dana boravi u Sarajevu, odakle se javila odmah čim je doputovala, a sada svi čekaju da otkrije svoje poslovne planove

Ivana Paradžiković još se uvijek ne izjašnjava o novostima vezanim uz svoj novi poslovni angažman. Premda su mnogi nagađali da će u Rovinju proteklog vikenda biti predstavljen novi regionalni projekt, na kojemu je posao navodno dobila i ona, to se nije dogodilo.

Na društvenim mrežama otkrila je tek da se nalazi u susjednoj Bosni i Hercegovini. Najprije je pokazala fotografiju s pogledom na glavni grad, na što se njezin bivši kolega s Nove TV Frano Ridjan našalio: 'Ajde, napokon ćeš dobiti 20 deka kad pojedeš kako spada. Bujrum', a i drugi su je najviše savjetovali 'oko hrane'. Nakon toga Paradžiković je objavila i video s minareta Begove džamije.

Podsjetimo, nedavno se pisalo da će uređivati i voditi novu istraživačku emisiju sličnu 'Provjerenom', koja uskoro kreće na novom regionalnom televizijskom kanalu. I Severina je navodno također ondje dobila angažman kao voditeljica talk-showa. Kanal bi s radom trebao početi krajem godine, a emitirat će se putem telekom operatera i interneta.

  • +7
Ivana Paradžiković Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL