emotivna objava

Ivana Paradžiković oprostila se od kolege: 'Takvih više nema...'

07.08.2022 u 11:47

Bionic
Reading

Vijest o smrti reportera i urednika Antuna Masle potresla je kolege s kojima je radio, a mnogi se od njega opraštaju putem emotivnih poruka na društvenim mrežama, gdje se prisjećaju što su i koliko naučili od njega

Podsjetimo, Masle je 2006. godine zasjeo na mjesto urednika informativnog programa Nove TV, gdje je ostao sljedećih pet godina. U tom se razdoblju Nova TV profilirala kao najgledaniji i najutjecajniji TV news kanal u Hrvatskoj, a tijekom tog perioda s njim je redakciju dijelila i Ivana Paradžiković koja se od kolege oprostila objavom na Instagramu.

"Nemam niti jednu fotku s tobom, ali zato imam srce puno uspomena. Bio si faca, Masle. Rijetko viđena faca. Svugdje bio i sve vidio. Nisu te impresionirale tričarije oko kojih su drugi histerizirali. Znao si što je važno. Mir. Nosio si ga uvijek sa sobom. Staložen dok svi paničare. U tvojim je smjenama uvijek svirala glazba, svi raspoloženi, nasmijani… Toliko netipično za novinarsku redakciju. Samo zajebancija. Smijeh. Još čuvam tvoju poemu o govnu i… Tek sada počinjem shvaćati riječi: 'Mala, nije to toga vrijedno'. Neka ti je laka zemlja šefe, prijatelju, novinaru… Jednom od onih kakvih više nema", riječi su kojima se od pokojnog kolege oprostila Ivana Paradžiković, bivša urednica emisije "Provjereno" na Novoj TV.

Podsjetimo, Masle je svoje prve novinarske zadatke napravio u sportskoj redakciji Dubrovačkog vjesnika, a kasnije u karijeri radio je za Slobodnu Dalmaciju, Jutarnji list i Globus te Novu TV. Kao reporter izvještavao je iz ratnih zona Afganistana, Izraela, Palestine i drugih kriznih žarišta u svijetu.