NE KRIJE ZALJUBLJENOST

Ivana Mišerić u zagrljaju zgodnog muškarca: 'Da, to mi je novi dečko'

16.11.2018 u 09:00

Bionic
Reading

Lijepa radijska i televizijska voditeljica nije od onih osoba koje će na sva zvona govoriti o privatnosti. Prvo se fotografijama s egzotičnog odmora pohvalila na Instagramu, ali sada Ivana Mišerić ipak nije mogla sakriti sreću i veliku novost u svom životu. Za tportal je potvrdila da ondje uživa s novom ljubavi

'Da, to mi je novi dečko. Zove se Sandro i super nam je', potvrdila nam je Ivana Mišerić, a sa svojom novom ljubavi gušta na bajkovitim plažama Maldiva. Fotografijom, koju je popratila tekstom: 'Mozgam kaj napisati na fotku. Nekaj duboko, smiješno, simpatično. Sretna. Volim. Hoću podijeliti', raspametila je svoje prijatelje koji joj šalju oduševljene komentare.

Nives Celzijus joj je poručila da su divni, a zbog nove ljubavi lijepe voditeljice sretni su i Slavko Sobin, Anita Dujić, Ivana Kindl, Ecija Ivušić i Daibor Petko.

Ivanin odabranik je poduzetnik Sandro Mur, točnije vlasnik poznate tvrtke Bellabeat, hrvatsko-slovenskog startupa.

Iako su mnogi bili uvjereni da je još uvijek zaručena za Jurja Hrvačića, s kojim je bila u vezi više od pet godina, Ivana je sada to demantirala. Zaručili su se 2014., a prošle godine počelo se šuškati o krizi njihove veze. No Ivana to nije komentirala.

Prije nekoliko dana objavila je fotografije iz Hong Konga i oduševila prizorom građevina, no pravo je oduševljenje uslijedilo kad je počela nizati fotografije s Maldiva.

  • +25
Ivana Mišerić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram