POZDRAVI S MALDIVA

Ivana Mišerić šalje vruće pozdrave u izazovnom bikiniju

15.11.2018 u 11:36

Bionic
Reading

Daleka putovanja njezina su velika strast, pa je studeni odlučila provesti u toplijim krajevima. Radijska i televizijska voditeljica Ivana Mišerić trenutno uživa na Maldivima, odakle šalje vruće pozdrave u izazovnom kupaćem kostimu

Radijska voditeljica Ivana Mišerić, koju odnedavno možemo gledati i na malim ekranima u emisiji 'Pop rock', uzela je godišnji odmor i otputovala u Aziju.

Njezina prva postaja bio je Hong Kong, koji je razgledavala nekoliko dana, a onda je odletjela na novu destinaciju - na Maldive.

Šarmantna Zagrepčanka brzo se uklopila u ovaj tropski raj, a zbog visokih temperatura odmah je uskočila i u prikladniju odjeću.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Te neke spontane...

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

Dane provodi na plaži u bikiniju, a izazovne pozdrave Ivana šalje putem društvenih mreža. Objavila je fotografiju na kojoj, poput prave profesionalke, pozira u svjetlucavom tirkiznom kupaćem kostimu. Sol u kosi, preplanuli ten i savršena figura došli su pritom do izražaja.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🤔

Objavu dijeli Ivana Miseric (@ivana_miseric)

'Linija je na programu samoodržavanja... Ne vježbam i ne pazim što i kada jedem. Nije to za pohvalu. Moram reći da razmišljam o nekoj fizičkoj aktivnosti jer jednom davno kada sam bila aktivna puno bolje sam se osjećala. Trenutno je to u fazi razmatranja. Što se prehrane tiče, miksam i zdravo i nezdravo, malo ribe, kelja, špinata, pa malo hamburgera i pizze. A slatko je posebna kategorija - nema tog slatkiša koji ne poznajem na tržištu. Što se izgleda tiče, još uvijek je sve to relativno čvrsto, kilaža je uvijek tu negdje, plus-minus tri, četiri kile', rekla je Ivana nedavno u velikom intervjuu za tportal.

  • +25
Ivana Mišerić Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram