ZA TOMISLAVA IVČIĆA

Ivana Husar Mlinac doputovala u Zadar samo zbog jednog koncerta

18.08.2023 u 09:14

Bionic
Reading

Sinoć je na zadarskom Forumu održan koncert kojim se obilježilo 30 godina bez Tomislava Ivčića, a tim povodom njegovi su prijatelji i kolege pjevali njegove najveće hitove. Među njima je bila i bivša Divasica, Ivana Husar Mlinac koja je otpjevala čak dvije pjesme

Posljednjih godina uistinu se na prste mogu nabrojati prilike u kojima smo imali prilike uživati u glasovnim sposobnostima bivše Divasice Ivane Husar Mlinac. Članica nekadašnje grupe Divas, koja danas zajedno s Martinom Tomčić vodi glazbenu školu, nije često prisutna u javnosti, a i kada se i pojavi, svojim glasom oduševi sve.

Bilo je to tako i sinoć, na zadarskom Forumu, gdje je održan koncert kojim se obilježilo 30 godina od smrti legendarnog Tomislava Ivčića. Njegovi prijatelji i kolege, ali i obožavatelji i štovatelji zadarskog pjevača, u glas su pjevali njegove najveće hitove.

BARBARA I TOMISLAV RUŽIĆ

Koncert za Tomislava Ivčića nije propustio ni jedan od najskladnijih sportskih parova

Pogledaj galeriju

Ivana Husar Mlinac je sa sestrom Marijom Husar Rimac prvo otpjevala pjesmu koje su s Ivčićem izvodile kao djevojčice, dok su pjevale u zboru Zvjezdice. Riječ je naravno o pjesmi 'Stop the war in Croatia', koju su ovoga puta otpjevale njih dvije u duetu.

Nakon toga otpjevala je i sama i to baladu 'Sve moje ljubavi', za koju je odabrala crvenu haljinu s bijelim printom.

Ivana Husar Mlinac svojevremeno je ispričala zašto je odustala od pjevačke karijere i posvetila se mirnijem poslu, ali i kakvu je ulogu vjera igrala u cijeloj toj situaciji.

'Osnovala sam obitelj, dobila svoje prvo dijete i počela živjeti mnogo realnijim životom od života na sceni i neprestanog putovanja. Nisam više željela toliko žrtvovati svoju obitelj i vrijeme provoditi daleko od njih i tako moja pjevačka karijera više nije bila upotrebljiva. I tada sam rekla: 'O.K., Bože – stop! Ovako više ne ide. Trebam bilo što novo i drukčije u životu jer pjevanje nije više ono što me ispunjava. Tada se dogodila ideja o osnivaju škole pjevanja', izjavila je za portal Studentski katolički centar.