PRIMILA SE POSLA

Ivana Banfić: 'Umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke'

18.03.2020 u 09:52

Bionic
Reading

Dok se svijet suočava s pandemijom koronavirusa građanima se savjetuje samoizolacija, a ozbiljno su to shvatili i brojni slavni koji svojim primjerom pokazuju kako bi se trebalo ponašati u novonastaloj situaciji. Ivana Banfić se stoga posvetila vrtlarenju

'S obzirom da sam trenutno bez estradnog posla i mogu pjevati samoj sebi ili preko neta, umjesto mikrofona uzela sam motiku u ruke i proizvodnja hrane je krenula. Na policama u dućanima je sve manje namirnica, treba prehraniti obitelj i dizati imunitet. Tako da sam danas sadila češnjak koji je preporučljiv za jačanje imuniteta u borbi protiv virusa. Budite pozitivni i vedro gledajte na sadašnjost. Kada ste sretni onda ste i zdravi. Meditirajte i budite doma ovih dva tjedna. Ako imate mogućnosti posadite nešto, ako nemate njivu ili vrt, možete i u tegle na balkonu. Važno je da znamo da se možemo prehraniti i da nismo gladni. U prirodi ima puno biljaka koje su jestive. Uživajte i gledajte na ovu situaciju kao da ste na velikom odmoru, zaslužili ste.. . Glavu gore i u napad samo pozitivno', poručila je pjevačica svojim pratiteljima.

Ivana Banfić prošle godine je najavila vijest da će se sa sinom i suprugom preseliti u skromnu kuću od prirodnih materijala. U selu Stara Drenčina, nedaleko Siska pronašla je mir, ali i svoj novi dom. Iako je glazba i dalje njezina velika ljubav zvijezda 90-tih odlučila je u potpunosti promijeniti svoj život.

Nedavno je promovirala knjigu 'Devedesete' u kojoj je opisala sve što je proživjela tijekom devedesetih, kako je izgledala klupska, ali i medijska scena tih godina, što joj se sve događalo privatno, ali i poslovno.

'Nemam plan ići u dom umirovljenika, cilj mi je nastupati do zadnjeg daha, poput Jamesa Browna i Tine Turner', izjavila je Ivana Banfić za Večernji list.

  • +7
Ivana Banfić - promocija knjige Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Preventivne mjere za zaštitu od koronavirusa