SVE JE ZAPISANO

Ivana Banfić okupila dance zvijezde 90-ih, a sve je zanimalo samo jedno - ima li i njih u knjizi

04.03.2020 u 22:31

Bionic
Reading

U klubu Metropolis održana je promocija knjige 'Devedesete' koju je napisala pjevačica, zvijezda devedesetih, Ivana Banfić, a na predstavljanju su je podržali i njezine kolege s kojima je tih godina palila i žarila dance scenom

Što je sve proživjela devedesetih, kako je izgledala klupska, ali i medijska scena tih godina, što joj se sve događalo privatno, ali i poslovno, Ivana Banfić odlučila je staviti na papir, a kako to izgleda moći će svi pročitati u njezinoj knjizi 'Devedesete', čija je promocija održana večeras.

Ivana Banfić, koja je na dance sceni devedesetih bila poznatija kao I Bee pojavila se u kreaciji brenda Duchess, a okupila je i poprilično zanimljivu ekipu na promociji. Bio je tu njezin plesač Tomislav Tržan, koji je uz nju bio od njezinih početaka, kolege s kojima je nastupala - Sandi Cenov, Minea, Ella - ali i Danijela Dvornik, stilist Neven Ciganović koji joj je osmislio mnogobrojne stajlinge.

No, njoj najvažnije, na promociji su bili i njezini najbliži, među kojima i roditelji, otac Ivan i majka Biserka, kao i sin Jan.

  • +7
Ivana Banfić - promocija knjige Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL