SAMO PRIRODNO

Ivana Banfić pokazala drugo lice: 'Nemam problem izaći među ljude nenašminkana sa 49 godina'

08.11.2018 u 13:21

Bionic
Reading

Pjevačica se u posljednje vrijeme aktivirala na društvenim mrežama pa gotovo svakodnevno objavljuje različite fotografije sa svojih putovanja, iz različitih razdoblja karijere ali i one privatne. Ivana Banfić, među ostalim je pokazala i kako izgleda kad na njezinom licu nema ni trunke šminke

'Najviše volim biti bez šminke, prirodna kakva jesam. Ok mi je i našminkati se za stage ili neki foto session volim i to. Da se svaki dan maljam od jutra do navečer to ne mogu, peče me i svrbi na licu i osjećam se nelagodno, kao da imam masku na licu. Onda stavim sjajilo na usta i malo trepavice i to je to. Pričaju neki da što je žena starija treba se više šminkati i skrivati svoje godine. Ja sam ta koja jesam sa ili bez šminke i nemam problem izaći među ljude nenašminkana sa 49 godina', poručila je Ivana Bnafić pored fotografije koju je objavila na Instagramu na kojoj pozira u kućnom izdanju s naočalama za vid.

'Šumicu' koja ju je proslavila, pjevačica je zamjenila onom pravom u selu Stara Drenčina, nedaleko Siska. Ondje je pronašla mir i preselila sa svojom obitelji. živi u staroj kući na imanju koje je naslijedio njezin suprug Kruno. Dance zvijezda devedestih, danas najviše gušta u plodovima zemlje iz vlastite proizvodnje. Radi i kao mentorica pjevanja u sisačkoj 'Pop rock' glazbenoj školi, a nakon dulje glazbene pauze, u studiju radi na novoj pjesmi.

  • +3
Ivana Banfić Izvor: Promo fotografije / Autor: promo