Prisjetila se

Ivana Banfić objavila fotografiju od prije 30 godina: 'Nisam mogla niti sanjati da ću biti celebrity jednog dana'

28.05.2020 u 09:45

Bionic
Reading

Otvaranje kutije s uspomenama mnogima daje neopisiv osjećaj nostalgije. Također pokazuje koliko vrijeme leti i koliko se ljudi mogu promijeniti od nastanka fotografije do današnjeg dana. Naša pjevačica se često prisjeća vremena kad je žarila i palila dance scenom, a to je vrijeme opisala i u svojoj knjizi koju je nedavno objavila

Ivana Banfić tada umjetničkog imena I. Bee bila je najpoznatijih predstavnica domaće dance ere devedesetih. Prije toga od svoje četrnaeste godine nastupala kao back vokal za poznate hrvatske izvođače. Na HTV-u je među ostalim početkom devedesetih vodila sa Severinom popularnu glazbenu emisiju Top Cup.

Voli se sjećati nekdašnjih vremena. Najnovija, do sad ne viđena fotografija koju je objavila na društvenim mrežama je upravo iz razdoblja njezinih profesionalnih početaka.

'Ja sa 30 godina manje. Tada nisam mogla niti sanjati da ću biti celebrity jednog dana i da će se moje pjesme toliko dugo slušati i biti mega hitovi. Jedno veliko, hvala ti živote', poručila je pjevačica pored fotografije. Fanovi su komentirali da izgleda kao Kubanka. 'Sada si i ljepša i bolja i ostvarila si i što nisi sanjala', napisala joj je jedna od obožavateljica.

Inače, Ivana Banfić je u devedesetima bila poznata po svom zanimljivom modnom izričaju. Zanimljivost koja je manje poznata je da joj je ponekad stilistica bila mama koja joj je šivala odjeću. U to vrijeme je I.Bee bila oduševljena Madonninim 'tuljac' grudnjakom. Za jedan od photo sessiona kupila je stolnjak kričavo žute boje koji se inače koristi za pokrivanje vrtnih garnitura i donijela ga mami pa su skupa rezuckale kartone za grudnjak i lijepile taj stolnjak na njega.