ne skriva sreću

Ivan Šarić progovorio na temu sretne vijesti u njegovom životu: 'Zasad dobro podnosim trudnoću'

03.02.2021 u 10:30

Bionic
Reading

Kad su uspješno prešli pola puta trudnoće komičar i njegova zaručnica, voditeljica Korana Gvozdić odlučili su sretne vijesti podijeliti s javnošću. Oboje su na društvenim mrežama postavili fotografije na kojima se vidi voditeljičin trudnički trbuščić, a popularni Zadranin otkrio je poneki detalj vezan uz njihovo najljepše životno razdoblje

'Uzbuđeni smo jako, presretni smo. Termin je sredinom lipnja. Korana se super osjeća. Ja se super osjećam, hvala na pitanju. Zasad dobro podnosim trudnoću', izjavio je Ivan Šarić za Jutarnji list. Bilo je, kazao je, prilično teško veliku i lijepu vijest držati u tajnosti.

'Moram priznati da sam užasno sretan što imam tako odane prijatelje, odane ljude oko sebe koji su to znali. Nije ih bilo puno jer smo htjeli to držati za sebe. Čekali smo trenutak da budemo spremni to podijeliti sa svijetom', rekao je komičar. Beba, kaže, nije ni slučajna, ni planirana, jednostavno se dogodila.

'Bio je to jedan lijep put, kako bi Korana rekla: 'Sad imam sve', pa, eto, i ja imam sve. Teško je sad reći od čega najviše strahujem i čemu se najviše veselim. Ne idem toliko daleko u budućnost, a s druge strane, jedan dio mozga mi je daleko u budućnosti. Kao svaki normalni muškarac, kad mu žena očekuje dijete, razmišljam o svemu i svačemu, a onda si govorim: 'Sve će biti OK', priznaje Ivan Šarić. Od rođenja djeteta, otkrio je, u svemu će ravnopravno sudjelovati sa svojom zaručnicom, spreman je uskočiti i 'ponuditi svoju pomoć koliko god može s guštom'. Vijest da će postati tata izmamila mu je suze radosnice na oči.

'Prvo sam bio malo u nevjerici, a kad sam se skulirao, bio sam presretan. Došlo mi je sve to iz vedra neba. Iskreno, ne mogu se točno sjetiti svoje reakcije jer ih je bilo pet istodobno, ali sve su bile lijepe. No, ne bih baš sve otkrivao, moram neki materijal ostaviti i za stand-up', sretan je Šarić.

  • +3
Korana Gvozdić, Ivan Šarić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX