veliko uzbuđenje

Korana Gvozdić i Ivan Šarić objavili veliku sretnu vijest: Uskoro stiže beba!

02.02.2021 u 12:17

Bionic
Reading

Već neko vrijeme voditeljica ništa nije objavljavala na društvenim mrežama, a danas je svojim pratiteljima obznanila kako su ona i komičar Ivan Šarić u slatkom iščekivanju

'Nas troje', poručila je kratko Korana Gvozdić pored fotografije na kojoj se vidi poveći trudnički trbuh, a pozira sretna uz svog zaručnika Ivana Šarića. Sretne vijesti potvrdio je odmah i ponosni budući tata istom serijom fotografija, ali još nije poznato čekaju li djevojčicu ili dječaka.

Riječ je o jednom od najstabilnijih i najomiljenijih domaćih parova, a dijete će biti kruna njihove ljubavi nakon osam godina romanse. Podsjećamo, diplomirana ekonomistica i voditeljica upoznala je markantnog Zadranina 2012. godine i ubrzo su postali par. Tu su informaciju prvo držali za sebe pa je javnost saznala za njih dvoje osam mjeseci kasnije. Nakon tri godine veze zaručili su se na grčkom otoku Zakintosu.

Ivan Šarić je svojedobrno pričao o vjenčanju s Koranom za tportal. 'Da sam dobio pet kuna za svaki put kad sam dobio to pitanje, danas bih već otplatio i pir i kredit za neki stan. (smijeh) Nismo se ništa dogovorili, što ne znači da ne planiramo, živimo svoj život, a on izgleda baš onako kako izgleda svaki pravi brak. Veselimo se svemu što nam nosi budućnost', rekao je tada.

  • +3
Korana Gvozdić, Ivan Šarić Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX