LIJEPA VODITELJICA

Iva Šulentić za rođendan se počastila dalekim putovanjem i jednom od najpoželjnijih svjetskih destinacija

16.05.2022 u 15:33

Bionic
Reading

Zgodna HRT-ovka jučer je proslavila 39. rođendan, a tom prigodom počastila se dalekim putovanjem u tropske krajeve. Sada se putem Instagrama pohvalila time gdje uživa

Voditeljica Iva Šulentić uzela je mali predah od voditeljskih obveza na HRT-u te za godišnji odmor otputovala na Bahame. Tamo je ujedno proslavila 39. rođendan, a sve je pokazala na Instagramu.

Simpatična voditeljica javila se svojim brojnim obožavateljima na popularnoj društvenoj mreži i počastila ih s nekoliko fotografija.

‘Sretan rođendanski ples. Hvala vam svima’, napisala je Iva ispod fotografija na kojoj rasplesana pozira okružena šarenilom. Kasnije je pokazala kilometarske pješčane plaže i tirkiznoplavo more koje je okružuje.

Iako nije otkrila s kime uživa u ovoj otočnoj državi, Iva je jednom prilikom za Fashion.hr kazala da joj nije problem putovati ni u solo aranžmanu.

‘Putovala sam i solo i s ekipom, ali i kada sam bila sama, upoznavala sam ljude pa je to opet postalo grupno druženje. Ne znam. Volim putovati u paru, u grupi, ali da je maksimalan broj pet, sve iznad toga je muka i teror. A ako nitko ne može ići, a ja imam plan i kartu u džepu, nemam problem nekamo se zaputiti sama, zašto ne?’