iva olivari u 'kod nas doma'

Iva Šulentić nije mogla suspregnuti suze: Najmoćnija žena hrvatske reprezentacije rekla je što misli o dočeku Vatrenih

28.12.2022 u 19:12

Bionic
Reading

U popodnevnoj HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' koju vodi Iva Šulentić gostovala je Iva Olivari, team menadžerica hrvatske nogometne reprezentacije. Susret je završio suzama i vrlo snažnim riječima

Najmoćnija žena hrvatske reprezentacije gostovala je u HRT-ovoj emisiji 'Kod nas doma' koja se odvija pod voditeljskom palicom Ive Šulentić. To gostovanje bilo je vrlo zanimljivo zbog nedavnog velikog uspjeha naše reprezentacije koja je na Svjetskom nogometnom prvenstvu osvojila brončanu medalju, ali i zbog negativnih reakcija koje su uslijedile nakon dočeka Vatrenih na glavnom zagrebačkom trgu.

Došavši u studio Iva Olivari je rekla kako želi zahvaliti koordinatoru dočeka Jošku Lokasu, ali i Ivi Šulentić, koja je uz Luku Bulića bila voditeljica dočeka.

'Želim se zahvaliti tebi i Luki na odlično odrađenom poslu. Nažalost, mi smo svi svjedočili hajki koja je uslijedila danima nakon dočeka, ali ono što ja mogu reći, a vjeruj mi da je iz prve ruke, jest da su se igrači osjećali odlično na Trgu, da su bili sretni i zadovoljni i da su s Trga otišli punog srca', rekla je Iva Olivari voditeljici Ivi, koju su te riječi posebno dirnule. Nije se mogla suzdržati te je savladana emocijama, zaplakala.

Uzela nekoliko trenutaka da se pribere, a nakon toga odgovorila. 'Znala sam da će do ovoga doći jer si hrabra žena koja se ne boji reći što misli i hvala ti na tome. Ispričavam se zbog ove reakcije,' odgovorila je Iva.

Podsjetimo, nakon dočeka Vatrenih na Trgu bana Jelačića, Iva Šulentić se suočila s velikim brojem negativnih komentara koji su njoj i Luki Buliću zamjerili loše vođenje dočeka na glavnom zagrebačkom trgu. Iako su se negativni komentari na društvenim mrežama širili poput bujice, Iva se već dan kasnije u studiju HRT-a gdje vodi popodnevnu emisiju ‘Kod nas doma’. Čestitala je Vatrenima i izborniku Zlatku Daliću na osvojenom trećem mjestu te dodala da će se suzdržati od davanja komentara na tu nimalo ugodnu situaciju.

Ivi su pak brojne slavne osobe nakon toga na putem društvenih mreža uputili riječi podrške, a Iva je tek sada pokazala koliko joj je zapravo bilo teško zbog čitave situacije.

  • +72
Doček Vatrenih na Trgu bana Jelačića Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac