PLIJENI POGLEDE

Iva Šarić Leko zablistala u bijelom i izgleda bolje nego ikad

04.05.2018 u 10:48

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka nedavno je potvrdila razvod od dugogodišneg supruga, nogometaša Jerka Leke s kojim ima dvoje djece, sinove Carlosa i Leona, a sada, kako se čini uživa u slobodi. Gdje god se Iva Šarić Leko pojavi, plijeni pažnju svojim besprijekornim stajlingom. I ovog puta sve su oči bile uprte u nju

Iva Šarić Leko je nakon bračnog brodoloma okrenula novu stranicu u životu, posvetila se poslu i odgoju djece, zbog čega je sve rjeđe viđamo na društvenim događanjima u zemlji, no ovaj put nije htjela popustiti predstavljanje novog osvježavajućeg pića. Pojavila se u bijelom izdanju jer je dress code partyja bilo 'bijelo'.

Lijepa 29-godišnjakinja je izabrala trendovsko odijelo koje joj je stajalo kao saliveno, u kakvom smo je već imali priliku vidjeti. Na njega je pak iskombinirala bijeli top koji je u prvi plan stavio njezin bujni dekolte i ravan trbuh.

Saturday? 🧐🎉 #letsgo 🤸🏻‍♂️🐒

A post shared by Iva Leko (@iva_leko) on

Na predstavljanju novog Somersby okusa bazga limete, u zagrebačkom lounge bar Matis, osim Ive Šarić Leko bile su i druge brojne ljepotice iz javnog života, poput Ive Šulentić, Jelene Glišić, Andree Andrassy, Lane Klingor Mihić, Ane Radišić te Ella Dvornik.

  • +3
Poznati na Somersby partyju Izvor: Promo fotografije / Autor: Bojan Zibar