KAKVO TIJELO

Iva Šarić Leko u crvenom bikiniju prava je senzacija

26.04.2018 u 11:08

Bionic
Reading

Da Iva Šarić Leko ima besprijekornu figuru i zanosne atribute već svatko zna, no svejedno svaki puta kada se pojavi u bikiniju sve ostavi bez daha

Bivša manekenka Iva Šarić Leko već godinama njeguje vrlo aktivan način života i itekako brine o svom izgledu. Rezultati su itekako vidljivi, a pogotovo kada krene toplije vrijeme pa se razodjene u oskudne kupaće kostime.

Iako su Hrvatskom ovih dana zavladale ljetne temperature, lijepa Iva još uvijek se nije ohrabrila razodjenuti, ali se zato prisjetila kako je to izgledalo prošle godine kada je već tradicionalno uživala na Murteru.

Najljepse more na 🌍 #takemeback #murterisland

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

U beskrajnom plavetnilu, poznata brineta izvijala se u upečatljivom crvenom bikiniju, koji je posebno istaknuo njezinu skladnu figuru.

@antoniohair @nikkibeachkohsamui

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Za svoj je izgled u komentarima dobila samo riječi pohvale, a sama Iva naglasila je kako jedva čeka novu sezonu kupanja i sunčanja.

  • +3
Iva Leko zablistala na promociji Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic

Ovo ljeto bit će ipak nešto drugačije od dosadašnjih jer će ga provesti bez dugogodišnjeg supruga Jerka Leke s kojim se nedavno rastala nakon pet godina braka.