SEKSI OUTFIT

Uživa u slobodi: Iva Šarić Leko u zavodljivom stajlingu otišla u izlazak

15.04.2018 u 22:23

Bionic
Reading

Nedavno je potvrdila razvod s dugogodišnjim suprugom Jerkom Lekom s kojim dijeli dva sinčića, a koliko uživa u slobodi Iva Šarić Leko pokazala je i zavodljivim stajlingom za subotnji izlazak

Nekadašnja manekenka Iva Šarić Leko koja se odavno oprostila od modnih pista i dalje izgleda senzacionalno i besprijekorno. Potvrdila je to i njezina vrlo oskudna odjevna kombinacija u kojoj se uputila u ludi izlazak.

Iva je za subotnji provod odjenula bijelo odijelo, no ono što je sve ostavilo bez teksta je minijaturni crveni top koji je u prvi plan stavio njezin bujni dekolte, ali i ravan trbuh.

Saturday? 🧐🎉 #letsgo 🤸🏻‍♂️🐒

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Ovako odjevena, ali i sa širokim osmijehom koji nije skidala, 29-godišnjakinja je pokazala da joj samoća i razvod ne padaju teško.

#imagine 💫

Objavu dijeli Iva Leko (@iva_leko)

Podsjetimo, lijepa brineta je nedavno potvrdila šuškanja kako se prije godinu dana rastala od nogometaša Jerka Leke s kojim dijeli sinove Carlosa i Leona. Par je nakon devet godina zajedništva te pet godina braka odlučio krenuti svaki svojim putem.

Iva se nakon bračnog kraha okrenula poslu i odgoju djece, zbog čega je sve rjeđe viđamo na društvenim događanjima u zemlji.

  • +3
Iva Leko zablistala na promociji Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic