UKRASILA JE I JELKU

Iva Majoli spremna je za blagdane: U crvenoj šljokičastoj haljini bivša je tenisačica istaknula vitku liniju

13.12.2021 u 11:22

Bionic
Reading

Na svom Instagram Storyju najbolja hrvatska tenisačica svih vremena, Iva Majoli, objavila je fotografiju snimljenu na nepoznatoj lokaciji, no sudeći po elegantnoj haljini, riječ je o nekom večernjem događanju organiziranom povodom skorašnjih božićnih blagdana

Iako je godine i godine provela odjevena u sportske komplete, zbog profesionalnog bavljenja tenisom, to ne znači da se Iva Majoli svo to vrijeme nije voljela sređivati. Da je zaljubljena u modu i lijepe stvari, nikada nije krila, a sada, više no ikada, može uživati i u malim životnim radostima koje su joj tijekom mladosti na neki način bile nedostupne.

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena na svom je Instagram Storyju otkrila kako je u potpunosti spremna za nadolazeće blagdane, pa je tako objavila i ukrašenu božićnu jelku, na koju je postavila crvene i srebrne ukrase, ali i lampice koje su dodatno davale ugođaj.

No, najviše pozornosti privukla je ipak njezina fotografija snimljena ne nekim stepenicama, na kojima je Iva Majoli pozirala na večernjem događanju. Za svečanu večeru odjenula je crvenu šljokičastu haljinu s dubokim dekolteom i izrezom na lijevoj nozi, a koja se spuštala skroz do poda.

Budući da haljina, na preklop, prati liniju tijela, istaknula je Ivinu vitku liniju, a uz nju se savršeno uklopila zalizana kosa, šminkom naglašene oči kao i crveni ruž na usnama.

  • +4
Iva Majoli Izvor: Pixsell / Autor: Dubravka Petric/PIXSELL