POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA

Iva Majoli javila se iz Australije: Pozirala je uz sestru koju rijetko pokazuje

17.01.2024 u 14:26

Bionic
Reading

Bivša tenisačica trenutačno boravi u Australiji gdje prati Australian Open. Osim sportskih 'obaveza', opušta se i u tamošnjim atrakcijama, a sve u društvu članice svoje obitelji

Među ostalim, Iva Majoli nije propustila iz blizine vidjeti koale, koje su australska ikona među životinjama. 'Super je biti s ovim divnim životinjama na Australian Openu. Sretna sam što je moja sestra uz mene', napisala je Iva Majoli javljajući se iz Melbournea.

Inače, starija sestra Ive Majoli nije u javnosti do sada bila često spominjana kao ostali članovi obitelji (poput njihovog brata Dade Majolija), a mnogi mogu primjetiti kako sestre malo sliče jedna drugoj.

Nije puno toga poznato o sestri Ive Majoli, osim da se zna kako radi kao stručna tajnica Zagrebačkog teniskog saveza. Godine 2008. se pisalo o njoj kad joj je provaljeno u stan. Na Pinterestu stoji da je 'ponosna majka dvoje djece Frana i Nike i ponosna žena Danila, svog dragog mužića'.

Također je na svom profilu napisala da 'voli sport a posebice tenis i trčanje kroz koji održava prijateljstva stečena davno prije dok je još bila klinka a ponekad joj dobro dođe i kao ispušni ventil kad sam pod stresom'.

vole biti tamo

Iva Majoli i njezin suprug prođirali Dubrovnikom, a pala je i kava na Stradunu

Pogledaj galeriju