ogolila dušu

Iva Majoli iskreno o kćeri, tenisu i poslovnom neuspjehu

23.06.2017 u 11:00

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica Iva Majoli u emotivnom razgovoru prisjetila se dana svoje najveće slave, kao i ne tako lijepih trenutaka u životu. Izbornica hrvatske Fed Cup reprezentacije govorila je i o svom bavljenju tenisom te svojoj nasljednici, 10-godišnjoj kćeri Miji

'Teško je. Tenis je okrutan sport kao i svaki drugi ako nisi 100 posto fokusiran, svatko želi pobjedu, pogotovo kad si u vrhu i nisu dozvoljeni nikakvi kiksevi. Pritisak je ogroman. Tenis je individualan sport, uglavnom si usamljen u hotelskoj sobi i koliko god to izgleda glamurozno, nije. U principu, iz tjedna u tjedan si u avionima, hotelima i zapravo s dvoje, troje ljudi', izjavila je Iva u InMagazinu Nove TV.

I danas je angažirana u svijetu tenisa, a njezina kći Mia krenula je njezinim stopama. Iva pomalo strahuje od kćerinih pubertetskih godina.

'Mia mi je sve na svijetu i na prvom mjestu. Uskoro će krenuti s turnirima, ali uvijek kažem da treba pojesti još puno žganaca da bi krenula. Puno je teže jer im je sve dostupno, svi su na internetu. Mi to nismo imali, danas su toliko okupirani time da je to najteže kod tih generacija i tu stvarno pokušavam minimalizirati stvari', izjavila je izbornica hrvatske Fed Cup reprezentacije.

Kad se oprostila od profesionalnog bavljenja tenisom, Iva se okušala u drugim poslovima koji nisu slavno završili. 'Puno nas proba različite stvari, što je normalno jer nakon što cijelog života radiš jedno te isto, želiš probati nešto drugo. Puno puta se dogodi da to nije ono što si htio, ali po meni je sve to život. Mislim da nitko nema samo uspone. Ja sam pozitivna osoba i uvijek mislim da za sve imaju dva rješenja i tako učim i svoje dijete', izjavila je u InMagazinu Nove TV.

Često je na crvenom tepihu, a tijekom proteklih godina upoznala je puno glumaca. Istaknula je da je Leonardo DiCaprio zanimljiv i nevjerojatan glumac.