PROBLEMI S VIDOM

Istaknuti talijanski glumac Franco Nero zahtjevnu operaciju očiju obavio u hrvatskoj klinici

31.10.2018 u 15:28

Bionic
Reading

Franco Nero, talijanski glumac poznat po ulogama u filmovima poput 'Bitka na Neretvi' ili kultnom špageti-vesternu 'Django' stigao je u Hrvatsku kako bi riješio dugogodišnji problem s vidom

Samo nekoliko dana nakon što je u zagrebačkoj Klinici Svjetlost svoje probleme s vidom riješio američki glumac Armand Assante, isto je učinio i Franco Nero – glumac koji je mnogima u Hrvatskoj poznat po ulogama u filmovima poput 'Bitka na Neretvi' ili kultnom špageti-vesternu 'Django'.

Upravo je Assante preporučio istaknutu domaću kliniku Francu Neri, koji se nakon kratkog razmatanja također odlučio ovdje podvrgnuti operacijskom zahvatu.

'Franco Nero mogao je riješiti svoje probleme s vidom kod svojih doktora u Rimu ili Londonu, ali došao je ipak u Kliniku Svjetlost i to na preporuku našeg pacijenta. Ovo je najbolji dokaz kako kvalitetnim radom stječemo povjerenje naših pacijenata, te da i netko iz malene Hrvatske može biti konkurentan najboljim svjetskim oftalmološkim klinikama', rekao je netom nakon uspješno provedene operacije vlasnik i ravnatelj Klinike Svjetlost, prof.dr.sc. Nikica Gabrić.

'Potaknut Armandovim iskustvom te njegovim oduševljenjem prof. Gabrićem i timom Klinike Svjetlost, odlučio sam napokon riješiti probleme s vidom i to baš ovdje u Hrvatskoj. Najsretniji sam kada sam na setu. Volim stvarati, radim cijeli život i to me veseli. U potpunom posvećivanju svojoj najvećoj ljubavi – glumi, do sada me u velike sputavao loš vid, a s godinama on se pogoršavao. Od danas više tih problema nema jer savršeno vidim sve oko sebe', istaknuo je pak 76-godišnji glumac.

sve osim nogometa