VJEČNI SEKS SIMBOL

Pamela Anderson ukrala show na reviji Jacquemusa: Dramatičnim šeširom vratila se u 90-e

14.12.2022 u 08:59

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih dizajnera današnjice, Francuz Simon Porte Jacquemus, u blizini Pariza predstavio je kolekciju za novu sezonu proljeće/ljeto. Kao i uvijek, prvi red bio je ispunjen slavnim obožavateljima brenda, od Iris Law i Tine Kunakey do Amine Muaddi i Aye Nakamure. Gošća koja je ukrala svu pozornost? Legendarna Pamela Anderson, koja je na reviju stigla odjevena u Jacquemus krpice od glave do pete

Zapanjujući izgled 55-godišnje zvijezde ‘Spasilačke službe’ uključivao je i upečatljiv dodatak. Uz model bijele haljine s halter ovratnikom i detaljem resica, koji dominira novom kolekcijom Jacquemusa, nosila je bijelu prozirnu rukavicu i kožni par natikača s visokom potpeticom.

Ovaj već dovoljno upečatljiv izgled za praćenje revije iz prvih redova nadopunila je dramatičnim, predimenzioniranim modelom slamnatog šešira ukrašenim resama u istoj puterastoj nijansi.

  • +6
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Spomenuti dodatak brojne je podsjetio na još jedno upečatljivo pokrivalo za glavu – ružičasti pahuljasti šešir brenda Ivy Supersonic koji je Anderson nosila na dodjeli nagrada MTV Video Music Awards 1999. godine. Ovo kultno izdanje Pamele Anderson i danas je aktualno, prvenstveno u kontekstu Halloweena.

Godine 2018. reality zvijezda Kim Kardashian rekreirala ga je od glave do pete.