voditeljica i mentor

Isplivala urnebesna snimka Ive Šulentić s Dinom Jelusićem, stara 20 godina

18.12.2023 u 11:05

Bionic
Reading

Mladi pjevač, danas uspješni glazbenik, s pjesmom 'Ti si moja prva ljubav', 2003. godine u Kopenhagenu osvojio je prvo mjesto i u povijest otišao kao prvi pobjednik Dječjeg Eurosonga

Pravo sudjelovanja na Dječjem Eurosongu Dino Jelusić je dobio pobijedivši na nacionalnom izboru održanom na Hrvatskoj radioteleviziji, a vodila ga je Iva Šulentić.

'S nama je 152 centimetra visok, 40 kilograma težak Dino Jelusić', predstavila ga je voditeljica te izjavila da ima brojnu publiku i pitala ga 'je li među njima njegova prva ljubav'. 'Više se ne sjećam tko je bio moja prva ljubav', snašao se tada jedanaestogodišnji Dino. Prije nego je zapjevao obratio se publici i rekao da bi pozdravio sve navijače i 'svoju prvu ljubav iz restorana'. 'Glavno da si ti meni lijepo spustio i rekao da se ne sjećaš prve ljubavi', komentirala je Iva. 'To sam bubnuo', rekao joj je na to mali pjevač. 'Bubaš ti puno', ustvrdila je Šulentić.

@hrvatska_radiotelevizija Iz HRT-ove arhive: Mentor iz #TheVoiceHRT Dino Jelusić na počecima karijere 2003. #dinojelusick #arhiva #hrt #zavas #fyp #hrvatskaradiotelevizija ♬ original sound - HRT

Jelusić je u međuvremenu ostvario internacionalnu glazbenu karijeru, a gledatelji da trenutno mogu pratiti u ulozi mentora u showu 'The Voice Hrvatska' (ove godine prvi put), a vodi ga Iva uz Ivana Vukušića. Prije Dječjeg Eurosonga, Šulentić je, prisjetimo se, bila voditeljica 'Dječjeg tjednika' te 'Zagonetnog ulomka', 'Obrazovnog ponedjeljka' i 'Bljeskalice'.

  • +3
Dino Jelusić Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Hladika/PIXSELL