TAYLOR SWIFT

Iskreno priznanje slavne glazbenice: 'Nisam još spremna za majčinstvo'

01.02.2020 u 13:30

Bionic
Reading

Taylor Swift, 30-godišnja glazbena senzacija koja se godinama nalazi na samom vrhu popularnosti, još nije spremna za veliki korak u svojem životu

Do svoje 30-e američka kantautorica je osvojila sve što se može osvojiti, zgrnula silno bogatstvo i postala uzor mnogim mladim djevojkama jer svoju popularnost nije gradila na skandalima i golišavom imidžu.

Čak deset puta bila je dobitnica Grammyja, a prošle godine ju je američko glazbeno udruženje proglasilo glazbenicom desetljeća.

Iako je nakon brojnih ljubavnih brodoloma pronašla sreću s britanskim glumcem Joeom Alwynom s kojim je u vezi više od tri godine, plavokosa Amerikanka ipak još nije spremna postati majka.

'Nekad se osjećam kao neka 57-godišnjakinja, ali jedan dio mene nije spreman za te ozbiljne stvari poput stvaranja vlastite obitelji. Nisam još spremna na majčinstvo. U ovom trenutku je moj životni put potpuno isplaniran dvije godine unaprijed', rekla je Taylor koja je u prosincu prošle godine proslavila 30. rođendan.

  • +5
Taylor Swift Izvor: Profimedia / Autor: Imagespace / Zuma Press / Profimedia

Inače, na Netlixu se može pogledati dokumentarac o životu i karijeri uspješne glazbenice koja je na sceni još od tinejdžerskih godina.

S godinama je, kaže, postala zrelija i mudrija.

'Postoje određeni dijelovi u mojoj glavi u koje ne zalazim mnogo. Primjerice ne živciram se oko kilograma i svog tijela, oko toga jesam li u trendu, kao ni oko mišljenja drugih ljudi. Ne zanima me misle li da sam cool ili ne, zapravo ne zanima me uopće što misle o meni', objasnila je Taylor te dodala: 'Takve stvari trebate staviti po strani. Mislim da to svatko shvati kako stari, a uz to nadam se i da postajemo nešto mudriji'.

Dodala je kako je od mnogo ljudi čula da su tridesete sjajno razdoblje te se iznimno veseli novom životnom periodu u koji ulazi.