PRIYANKA CHOPRA

Prelijepa Indijka otkrila čijim modnim savjetima najviše vjeruje

01.02.2020 u 09:18

Bionic
Reading

Atraktivna glumica Priyanka Chopra koja je zahvaljujući svojem modnom stilu na glasu kao jedna od najbolje odjevenih glumica u Hollywoodu, često sa svojim šogoricama prokomentira svoje outfite

Zvijezda serija 'Quantico' koja je u braku s glazbenikom Nickom Jonasom iz tročlanog pop benda Jonas Brothers, otkrila je čijim savjetima kad je u pitanju moda najviše vjeruje.

Lijepa 37-godišnja Indijka koja je 2000. ponijela laskavu titulu Miss svijeta u nedavnom je intervjuu ispričala kako vrlo cijeni mišljenje svojih šogorica, odnosno J-Sisters, kako ih naziva - glumice Sophie Turner, najpoznatije po ulozi Sanse u 'Igri prijestolja' i Danielle, inače udanih za Nickovu braću: Joea i Kevina.

  • +5
Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

'Šaljemo jedna drugoj fotografije u outfitima prije nego to odjenemo za neku prigodu. To je više onako prijateljski u stilu: Hej što misliš o tome?'. Bez stresa, već da se zabavimo. Nijedna od nas nije nimalo opterećena modom i imamo svoj stil. Svi smo u obitelji jako povezani', poručila je Priyanka.

Priyanka Chopra Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njezin suprug Nick je nedavno izjavio kako je sretan što se on i njegova braća sjajno slažu, baš kao i njihove supruge.

'Odličan je osjećaj kad imate takvu obiteljsku povezanost, a i naše supruge jako dobro slažu i druže. Sve tri su zbilja nevjerojatne žene i velika su nam podrška', rekao je Nick koji je otkrio kako je lijepo prihvaćen i u Indiji gdje žive Priyankini roditelji. 

 Inače, Nick i Priyanka su se našli i na popisu najbolje odjevenih osoba u 2019. po izboru magazina People.