PRVIJENAC NA SP-U

Marka Livaju svladale emocije: Posvećujem ovaj gol svojem pokojnom ocu!

  • D. S.
  • Zadnja izmjena 27.11.2022 19:46
  • Objavljeno 27.11.2022 u 19:46
Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Kanadu 4:1 u dvoboju drugog kola skupine F svjetskog prvenstva kojem je domaćin Katar, a utakmicu su komentirali napadači Marko Livaja i Bruno Petković

Podsjećamo, Kanada je povela golom Alphonsa Daviesa već u drugoj minuti, ali je potom uslijedio preokret. Andrej Kramarić je zabio dva, u 36. i 70. minuti, a Marko Livaja jedan pogodak, u 44. minuti, za slavlje Hrvata. Sve je okončano golom Lovre Majera u četvrtoj minuti sudačke nadoknade.

'Odigrali smo odličnu utakmicu. Doživjeli smo šok nakon par trenutaka na terenu, ali smo pokazali karakter i zasluženo smo pobijedili. Pokazali smo da imamo kvalitetu koju možemo pokazati kad hoćemo', rekao je Livaja koji je svoj prvi gol na Mundijalu posvetio preminulom ocu.

'Posvećujem ovaj gol svojem pokojnom ocu. Pričao sam puno s njime o ovakvom trenutku na SP. Bilo mi je teško, ali takve stvari se događaju u životu i morate ići dalje.'

  • +33
SP Katar: Hrvatska - Kanada Izvor: EPA / Autor: NEIL HALL

Par riječi rekao je i Bruno Petković

'Kanada je nezgodna ekipa, no svjesni smo svoje kvalitete, da ako ćemo igrati svoje igru da će sve doći na svoje. Osjeća se olakšanje, nismo sumnjali u vlastitu kvalitetu. Ova pobjeda je nadogradnja našem samopouzdanju koje nikad nije nestalo', pričao je napadač Hrvatske te napomenuo:

'Belgija će biti teška utakmica, morat će se izvlačiti, ali nastavljamo kao dosad i gledamo samo sebe.'

  • +29
Hrvatska - Kanada, navijači na tribinama Izvor: Profimedia / Autor: OZAN KOSE / AFP / Profimedia
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal