PODRŠKA U DOBRU I U ZLU

Iris Livaja oglasila se nakon sinoćnje utakmice, pogledajte što je objavila

15.06.2023 u 09:40

Bionic
Reading

U srijedu navečer u Rotterdamu su Hrvatska i Nizozemska odigrale prvu polufinalnu utakmicu Lige nacija u kojoj je naša nogometna reprezentacija pobijedila s 4-2. Navijači iz cijele Hrvatske bodrili su na stadionu naše vatrene, a među navijačima se našao i dres Marka Livaje

Poznato je sve što se izdogađalo s Hajdukovim vođom, Markom Livajom koji nije s Vatrenima na završnici Lige nacija. No s navijačima je 'bio u Rotterdamu'.

Tako se jedan od reprezentativnih dresova, onaj s brojem 14 kojeg nosi Hajdukovac, mogao vidjeti na sjedalici na stadionu, a fotografiju je na svom Instagram profilu nakon završetka utakmice podijelila Markova supruga Iris Livaja.

Prije toga na Instagram pričama je pokazala prijateljice koja je u Rotterdamu podržala našu reprezentaciju i videopozivom je Iris prenijela dio atmosfere.

Podsjetimo, Marko je napustio pripreme hrvatske reprezentacije uoči završnice Lige nacija, a nakon incidenta koji se dogodio tijekom priprema u Rijeci.

  • +3
Iris Livaja Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Inače, Marko i Iris nedavno su proslavili prvu godišnjicu braka. Ljubavna priča počela je 2014. godine kad je naš proslavljeni nogometaš imao samo 20 godina, a bivša prva pratilja Miss Hrvatske 14 više. U devet zajedničkih godina dobili su dvoje djece, Elizabet i Lorenza.