javljanje sa seta

Iris Cekuš pokazala drugu stranu modelinga: 'Morala sam roniti i izgledati elegantno'

04.10.2023 u 19:42

Bionic
Reading

Naša popularna manekenka aktivna je i sedam mjeseci nakon poroda, a sada je otputovala u Španjolsku gdje snima zanimljivu kampanju

Naša lijepa Iris Cekuš otputovala je u Španjolsku kako bi snimila jednu zanimljivu kampanju. Iako još uvijek nije otkrila o čemu se radi, s pratiteljima je podijelila nekoliko kadrova s impresivne lokacije na kojoj radi.

'Jedva čekam da vidim rezultate! Definitivno nije bilo obično snimanje.. Imali smo duuuug dan i provela sam pola dana u ovom nevjerojatnom (ali hladnom) bazenu, morala sam roniti i izgledati elegantno i opušteno što nisam bila ahahahha, ali mi se svidjelo!', napisala je Cekuš u objavi na Instagramu.

Podijelila je nekoliko fotografija u galeriji otkrivši da snima u Andaluziji na lokaciji inspiriranoj turskom kulturom.

U, kako je rekla, bazen pun ružinih latica ušla je u šoku zbog hladnoće, a smiješan je video podijelila i s pratiteljima putem Instagram storyja.

Još kao 16-godišnja djevojka započela je svoju uspješnu međunarodnu karijeru tijekom koje je snimila brojne TV reklame te bila zaštitno lice brendova kao što su Lancia, Chrysler, Nivea, Garnier, Pantene, Avon, L’oreal… Inače, Iris je sa svojim suprugom Pedrom snimila brojne kampanje, a manekenstvo ih je i spojilo.

Upoznali su se 2010. godine u Milanu na snimanju kampanje za luksuzni talijanski brend, a Pedro se u svoju buduću suprugu zaljubio na prvi pogled. Pedro se zbog Iris doselio u Hrvatsku 2016. godine, a zajedno su dobili kćerkicu Laru te nedavno i malenu Isabellu.

  • +3
Pedro Soltz i Iris Cekuš Izvor: Cropix / Autor: Tonci Plazibat / CROPIX