KAO OD MAJKE ROĐENA

Irina Shayk zapalila Instagram: Slavna ljepotica razodjenula se do kraja i mnogima zagolicala maštu

25.10.2020 u 18:31

Bionic
Reading

Jedna od najseksepilnijih žena svijeta, manekenka Irina Shayk, svojom je najnovijom objavom razveselila svoje brojne obožavatelje, a sigurni smo mnogima i pomutila um. Atraktivna Ruskinja, na čiju su prirodnu ljepotu, plave oči i istesano tijelo 'pali' i najpoželjniji neženje Cristiano Ronaldo i Bradley Cooper, zapalila je Instagram fotografijama na kojima pozira kao od majke rođena

Atraktivna 34-godišnjakinja, koja se proslavila pozirajući u kupaćim kostimima te je na račun svojeg besprijekornog tijela izgradila veliku karijeru u svijetu mode, postavila je na svoj Instagram profil dvije fotografije na kojima pozira potpuno gola, a njezine su objave, pogađate, izazvale oduševljene reakcije brojnih obožavatelja.

Riječ je o snimanju koje je lijepa Ruskinja odradila s cijenjenim talijanskim fotografom Mariom Sorrentijem, poznatom po slikanju golih modela čiji su radovi krasili stranice Voguea i Harper's Bazaara. Slavni fotograf postavio je lijepu brinetu u poze koje otkrivaju točno onoliko koliko je potrebno da proradi mašta, a da fotografije budu ukusne i umjetničke.

Potpuno gola Irina pozirala je na baršunastom kauču, pokazujući svijetu svoje savršeno istesano tijelo, dok je grudi skrivala rukama. Na drugoj fotografiji leži na trbuhu, a u prvom planu je njezina gola stražnjica.

Lijepa Ruskinja, koja s glumcem Bradleyjem Cooperom dijeli skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Leom De Seine, nedavno se razgolitila i za novi broj časopisa Vogue, pozirajući u vrtu čuvene palače Versace u Milanu.