'STRANGER THINGS'

Internet proključao: Objavljen je novi trailer hit serije inspirirane 80-ima

07.05.2021 u 21:03

Bionic
Reading

Serija 'Stranger Things' koja je u kratkom roku stekla veliki broj obožavatalja ove će godine doživjeti svoju četvrtu sezonu, a obožavatelji ne mogu dočekati ponovno susret s omiljenim junacima

Tvorci serije, slažu se svi, odradili su genijalan posao, a radnja prati radnja prati trojicu prijatelja (Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo i Caleb McLaughlin) koji kreću u avanturu nakon što njihov kolega Will (Noah Schnapp) nestane pod čudnim okolnostima. Osim trijumfalnog povratka nekad jedne od najzaposlenijih glumica u 90-ima, Winone Ryder, impresivnu ulogu je ostvarila nova glumačka senzacija, mlada Britanka Millie Bobby Brown u ulozi misteriozne djevojke Eleven koja posjeduje paranormalne moći.

Serija je u tri sezone skupila vjernu vojsku fanova koji ne mogu dočekati nastavak priče o simpatičnoj ekipi iz Hawkinsa.

Netflix je nakon više od godinu dana nakon objavljivanja prvog trailera, predstavio novi trailer kojim najavljuje 4. sezonu omiljene serije.

U traileru možemo vidjeti dr. Martina Brennera (Matthew Modine) u Hawkins National Laboratory gdje je Brenner odgajao, trenirao i eksperimentirao na djeci s psihokinetičkim moćima, uključujući Eleven (Millie Bobby Brown).

Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Radnja nove sezone, sudeći po viđenom, bavit će se i djetinjstvom djevojčice Eleven u tajanstvenom laboratoriju, a u prvom traileru, prikazanom u veljači prošle godine saznali smo kako je Jim Hopper (glumi ga David Harbor), jedan od najomiljenijih likova serije, živ!

Snimanje nove sezone prošle je godine prekinuto zbog globalne pandemmije no nastavljeno je prošle jeseni.

Obožavatelji će se morati strpjeti jer još uvijek nije poznato kad će se nova, četvrta sezona, početi prikazivati.