njezini najmiliji

Indira Levak pozirala s roditeljima i pokazala na koga je naslijedila šarm i ljepotu

08.09.2020 u 19:03

Bionic
Reading

Nezaustavljiva i energična glazbenica i poduzetnica nakon boravka u Istri gdje ona i suprug Miroslav iznajmljuju apartmane, uspješno održanim koncertima i snimanja nove pjesme, stigla je u svoj rodni grad. Odmah po dolasku objavila je fotografiju sa svojim roditeljima

'Neka naši dragi roditelji žive dugo,dugo, sve ostalo nije toliko važno', poručila je Indira Levak pored fotografije na kojoj grli svoje roditelje mamu Ismetu i tatu Franju koji žive u Županji. I dok su neki pratitelji komentirali nalikuje li pjevačica više majci ili ocu, drugi su joj poručili da ih dobro čuva. Indira je srednje dijete Vladićevih. Ima stariju sestru Emiliju i mlađu Sanelu.

Indirin otac uvijek je govorio da je Indira najvatrenija od svih njegovih kćeri, a i sama riječ 'Indira' znači 'živa vatra'. Ime joj je inače dao prema slavnoj indijskoj političarki, Indiri Gandhi. Poznato je da pjevačica obožava svoje slavonske korijene. 'Svoju Slavoniju spominjem i uzdižem kad god to mogu. Tambura mi je u srcu, s njom slavim svoju sreću i radost, ali i liječim tugu', ranije je poručila Indira.

Inače, pjevačicu su 2013. godine proglasili počasnom građankom Županje. Ondje je provela sretno djetinjstvo. Najviše se voljela igrati se ratnika s dečkima i plastičnim pištoljima. 'Tad sam uvijek kući dolazila prljava i poderana, a zbog toga sam često bila u kazni', rekla je ranije Indira. Kao djevojka je svirala klarinet u limenoj glazbi, imala ženski bend Zauvijek mladi te radila u Uredu za opću upravu kao državna službenica. Kad je s dečkima iz Colonije hrabro krenula u novu životnu avanturu, 1996. godine preselila se u Zagreb.