DRASTIČNA PROMJENA

Inače isklesan i mišićav Mark Wahlberg za novu je ulogu pristao nabaciti kilograme: 'Proces debljanja nije bio nimalo zabavan'

08.04.2022 u 14:32

Bionic
Reading

Holivudski glumac Mark Wahlberg prije nekoliko je mjeseci prihvatio novu izazovnu filmsku ulogu. Iako smo ga kroz karijeru mogli pratiti u raznim žanrovima te je svaki sjajno prezentirao svojom glumom i talentom, ovo je prvi puta da je za ulogu morao drastično promijeniti izgled

Novi film 'Father Stu' koji prikazuje život boksača- svećenika, a u kojem je glavnu ulogu dobio Mark Wahlberg već intrigira javnost te se najavljuje kao spektakl. Film ‘Father Stu’ prati život Stuarta Longa, osebujnog obraćenika koji se prije ređenja bavio boksom, glumom, radom u noćnom klubu i vođenjem muzeja.

I dok je životom svog novog lika oduševljen te inspiriran, Wahlberg nije baš najzadovoljniji fizičkom transformacijom koju je uloga od njega zahtijevala.

Fizička transformacija iz zategnutog sportaša u osobu prekomjerne tjelesne težine teško mu je pala, pogotovo jer inače njeguje sasvim drugačiji životni stil. Wahlberg je poznat kao veliki ljubitelj zdravog režima, mnogo treninga. Isklesani mišići po cijelom tijelu postali su njegov svojevrsni zaštitni znak.

Kako bi se udebljao uzeo je pomoć nutricionista, koji mu je pomogao postepeno nabaciti kilograme, a Mark je sada otkrio što je točno jeo.

‘Goveđi odresci, pečeni krumpir, desetak jaja svakog jutra, desetak komada slanine, dvije zdjele bijele riže, čaša maslinova ulja’ nabrajao je 50-godišnjak svoj meni.

‘Puno visokoproteinskih namirnica prva dva tjedna; druga dva tjedna puno škroba. A onda posljednja dva tjedna puno soli da bismo na neki način dobili učinak napuhnutosti, što nije nimalo zabavno’, zaključio je.