DOSTA NEOBIČNO

Dečko Danijele Martinović za nju napisao pjesmu, a ona ga odbila

13.02.2024 u 17:24

Bionic
Reading

Otkako ljubi kriminalističkog inspektora Josipa Pavića, pjevačica živi svoju ljubavnu bajku. Njihova priča nije inspirirala samo slavnu Splićanku, već i njezinog partnera koji se nakon karijere policijskog inspektora, vratio glazbi. Nakon 16 godina pauziranja ponovno se okupio njegov bend

Danijela Martinović svog je sadašnjeg partnera upoznala u neobičnim okolnostima, i to onda kada je podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta. Policija je slučaj riješila, a pjevačica i inspektor nastavili su se družiti te je između njih planula ljubav.

Pjevačica je otkrila kako 'vode neki lijepi, smireni život'. Proteklog ljeta su proveli na plaži ispod šatora što joj je bilo prvi put. Zajedno dijele i strast prema glazbi. Josip Plavić više ne radi u policiji, a glazba je ponovno postala primarna u njegovu životu. Njegov bend se ponovo aktivirao, a on je napisao pjesmu 'Na kiši plešem' koju je prvotno namijenio svojoj dragoj. Objasnio je kako to da ju je na kraju on ispjevao.

'Danijeli sam pustio pjesmu u trenutku dok je još bila u demo verziji. U tom trenutku činila mi se idealnom za ženski vokal, jer ja nikad nisam pisao ili pjevao balade. Nakon što ju je poslušala nekoliko puta rekla mi je: 'Ova pjesma je drugačija i nekako tvoja. Mislim da bi je upravo ti trebao snimiti s bendom'. Nije me trebala puno nagovarati', ispričao je Josip za 24sata. Inače, ranije se bavio live produkcijom i skladanjem pjesama za dječje lutkarske predstave te je surađivao s brojnim estradnim umjetnicima. Osim s Izvan zakona, svirao je i u bendu Quo Vadis.

POVRATAK NA BINU

[FOTO] U haljini s nikad dubljim dekoltom: Pogledajte kako je bilo na zagrebačkom koncertu Danijele Martinović

Pogledaj galeriju