JOOLS OLIVER

Ima petero djece i isto je toliko puta imala spontani pobačaj, no supruga 'golog kuhara' ne odustaje od toga da ostane još jednom trudna

13.08.2021 u 13:35

Bionic
Reading

Nakon što je i peti puta proživjela spontani pobačaj, koji ju je potpuno slomio, 46-godišnja Jools Oliver, supruga kuhara Jamieja Olivera, razmišlja o tome da se podvrgne izvantjelesnoj oplodnji kako bi ostvarila svoj san i rodila još jednu bebu

Supruga celebrity kuhara Jamieja Olivera priznala je kako u 47. godini života i dalje razmišlja o tome da imaju još jedno dijete, zbog čega se počela raspitivati i o izvantjelesnoj oplodnji. Nije tajna da Jools Oliver o tome već dugo mašta, no jednostavno joj ne uspijeva održati trudnoću. Do sada je imala čak pet spontanih pobačaja, a nakon drugog je počela strahovati i za vlastiti život.

Njezina želja možda se nekome čini neobičnom ili čak sebičnom, budući da ima petero zdrave djece, kao i da je na pragu 50-ih godina, no Jools to jednostavno želi. S Jamiejom Oliverom je tijekom dva desetljeća braka dobila Poppy (19), Daisy Boo (17), Petal Blossom (12), Buddyja (10) i River (5).

  • +3
Jamie Oliver, Jools Oliver Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

'Počela sam razmišljati o IVF-u jer sam istražujući, ali i razgovarajući s nekim divnim ljudima, shvatila da je to najbolja opcija za moju dob. No, teško je jer imam partnera, za kojeg nisam sigurna bi li i on na to pristao. Ne želim ga prisiljivati jer sam prava sretnica. Pretpostavljam da ću kada dođem u menopauzu zapravo biti zahvalna što se trudnoća nije dogodila i jednostavno ću moći nastaviti opušteno sa svojim životom, no sada još uvijek intenzivno razmišljam o tome', izjavila je Jools Oliver.

A razlog zašto je i sama progovorila o svemu kroz što je prolazila kroz svaki od čak pet spontanih pobačaja krije se u tome da želi da žene to ne skrivaju, da znaju da nisu krive, same niti jedine kojima se to dogodilo.